70 dkg sertés hús,2 db hagyma,2 db sárgarépa,1 db petrezselyem.1,5 kg krumpli,2 kanál lecsó,2 kanál zsír,só,bors,majoránna,kömény,pirospaprika,galuskához:liszt,tojás.
Hagymát ledinszteljük, beledobjuk a kockára vágott húst, átforgatjuk, fűszerezzük és felengedjük vizel. Mikor a hús majdnem kész be zöldségeljük, majd, ha azok is megpuhultak, galuskát szaggatunk bele.
A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát és fokhagymát szintén. A zöldségeket tetszőlegesen aprítjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, és a vöröshagymát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Vajon megdinszteljük a lereszelt fokhagymát, folyamatos keverés közben, rádobjuk a két ek lisztet, majd felengedjük tejjel. 2. Amikor egyneművé válik, beledobjuk a leveskockát,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűNagyon egyszerű recept. A zöldségeket hámozzuk meg, vágjuk nagyobb darabokra és főzzük 1,5 L sós vízben puhára. Amikor megpuhultak, turmixoljuk össze. A zellerleveleket felaprítju...
Elkészítési idő: gyors! Nehézség: KönnyűEgy nagy edényt töltsön fel 5 liter hideg vízzel. Mossa meg a csontot és forralja gyöngyözve. Tisztítsa meg a húst az inaktól, az esetleg rajta maradt bőrtől, de a zsírréteget hagy...
Elkészítési idő: 11 óra Nehézség: Közepes