A birsalma befőtett és 2 liter vizet felteszek egy lábasba. Amikor elkezd forrni beleteszem a fűszereket Végül 15-20 perc után, ha a birsalma megpuhult a tejfölböl és lisztből ha...
Elkészítési idő: 30 percÖsszekeverjük az alapanyagokat, míg csomó mentes nem lesz. Kicsit kiolajozom a serpenyőt egy ecsettel, majd merőkanalanként kisütöm benne a tésztát.
Elkészítési idő: 45 percMargarint megolvassza. beleteszi a megmosott zöldséget Átpirítja Só, bors (fehér), 2 kanál lisztel éppen átpirítja kevergetés mellett. Felönti hidegvízzel, kavargatás mellett...
Elkészítési idő: 15Keverjük a Ricottához az édesítőszert, adjuk hozzá a durumlisztet, a tejszínt, a tojást és a citrom reszelt héját. Mossuk meg a cseresznyét, magozzuk ki, felezzük, keverjük óva...
Elkészítési idő: 70 perc12 dk kókuszreszeléket keverjük el az őrölt mandulával, az édesítőszerrel, kakóporral. Gyúrjuk össze az olvasztott vajjal és a tejes kávéval, lágy, de gyúrható masszát kapjunk....
Elkészítési idő: 20 percA rozmaring leveleket vágjuk egészen apróra. A lisztet keverjük el sóval, az olajjal, a rozmaringgal és annyi vízzel, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Gyúrjuk teljesen homogénr...
Elkészítési idő: 30 perc1) Zöldbabot megmossuk. 2) Feltesszük főni vízbe, sóval és vörös hagymával. 3) Mikor megfőtt a zöldbab, csinálunk egy rántást. (Tejföllel) Ráönntjük. 4) Ecettel és cukorral beál...
Elkészítési idő: 30 perc