- 20 dkg liszt
- 2 db tojás
- 3 dl tej
- 3 dl szóda / víz
- csipet só
- 2 evőkanál olaj
Összekeverjük az alapanyagokat, míg csomó mentes nem lesz.
Kicsit kiolajozom a serpenyőt egy ecsettel, majd merőkanalanként kisütöm benne a tésztát.
A csonttal készült , hőkezelt húsoknak meg van a a plusz előnye hogy meg finomabb ételek születnek el belőlük. Ha nagyobb súlyú combokkal készülne az étel a főzési szakasz meg fog...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA mandarinokat alaposan megmossuk, majd egy edényben felrakjuk főni, annyi vízzel amennyi ellepi. Kb. 1 órán át takarékon főzzük. Ezután egy szűrőbe rakjuk a megfőtt mandarinokat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy 39 x 26 cm-es nagy tepsit előkészítünk és a sütőt 200 fokra előmelegítjük. A lisztet beleszitáljuk egy nagy tálba. Jöhet hozzá a porcukor, a sütőpor és a só is. Keverjük alapos...
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: KönnyűA tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű