- 20 dkg liszt
- 2 db tojás
- 3 dl tej
- 3 dl szóda / víz
- csipet só
- 2 evőkanál olaj
Összekeverjük az alapanyagokat, míg csomó mentes nem lesz.
Kicsit kiolajozom a serpenyőt egy ecsettel, majd merőkanalanként kisütöm benne a tésztát.
1. A brokkolit rózsáira szedjük, a burgonyát, sárgarépát és a fokhagymát meghámozzuk, megmossuk. A brokkolirózsákat forrásban lévő, enyhén sós, a fokhagymával és a babérlevelekkel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tojásfehérjéket a cukorral, sóval felverjük kemény habbá, majd a lisztet, a sütőport és a kókuszt hozzákeverjük. Egy kb 27 x 35 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük a té...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA töltelékhez a ricottába keverjük a zúzott fokhagymát, a sót, a borsot, a pestót és az apróra vágott spenótlevelet. A tésztához a hozzávalókat jól összegyúrjuk, hogy szép homogén...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt 180 fokra előmelegítjük. 2 db 22 cm-es kapcsos formát kivajazunk és kilisztezünk. A finomra őrölt pisztáciát összekeverjük a liszttel és egy csipet sóval. A tojásfehérjét...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes