- 6 gerezd fokhagyma,
- 2 fej vöröshagyma,
- 1 leveskocka,
- olaj,
- liszt,
- só,
- bors,
- petrezselyem
A fokhagymát és a hagymát megpucolom és felvágom nagyobb darabokra. ‘ liter vízben a leveskockával, sóval, borssal kb. fél órán keresztül főzzük. Elkészítem a rántást (olaj, liszt, levesből egy kis lé), beleöntöm a levesbe és még 10 percig főzöm. Összeturmixolom, a végén teszek bele petrezselymet.
A csirkemelleket, és a répákat, zellert felkockázzuk. A vajat felolvasztjuk egy lábasban, és a zöldségeket megpirítjuk rajta. Tárkonyos csirkeragu leves recept 4. fázisfotó...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKb 3 liter hideg vízbe odateszem főni a megmosott füstölt húsos csontot, az apróra vágott hagymával együtt. Miután megfőtt, az apróra vágott krumplit és a reszelt sárgarépát is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajcsontokat vízben feltesszük főni nagy lángon, felforraljuk, és 1-2 percig zubogva forrni hagyjuk. Ezt az első levet leöntjük róla, kicsit átmossuk a húst, hogy a ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mangalica szalonnát, a répát, fehérrépát, zellert, a hagymát és a fokhagymát apróra kockázzuk (a répákat és a zellert vékony hasábokra szeljük, ezeket keresztben és hosszáb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű