Előmelegítjük a sütőt. A hozzávalókat összekeverjük, sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és készre sütjük ( tűpróbát végzünk). Tálalás előtt meghintjük porcukorral. Sütési hőfok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHideg tojással készítsük Azon viszont igen, hogy mindig hideg tojásokkal dolgozzunk. A tojássárgáját a cukorral fehéredésig kell felverni, a fehérjét pedig egy csipet sóval kemény...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy mélyebb tálban a búzadarát a liszttel és a reszelt citromhéjjal elkevertem, majd fokozatosan beleöntöttem a tejet kavargatás közben. Pihentettem 1 óra hosszat, hogy a tejet jól...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: KönnyűNéró: A margarint, a citromhéját, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat és végül a lisztet és a sütőport. A tésztát egy nyomóz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű