A
A
Megpucoljuk a tököt. Ha magos középen (öregebb), akkor kikaparjuk a magot. Felkockázzuk kb. 2x2-es darabokra. Kevés olívaolajat öntünk a fazék aljára, felhevítjük, és rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelkockázzuk a csülköt, és a kolbászt Ha túl savanyú a káposzta, egy kicsit leöblítjük, majd bő vízzel, babérlevéllel, a felkockázott füstölt csülökkel és a füstölt kolbásszal fel...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűNagy lábasban, az olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a tarhonyát, és kevergetve addig hevítjük, amíg pirulni nem kezd. A tűzről levéve pirospaprikával, kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa kész, vágjátok olyan hat-hét centis darabokra, aztán pedig hosszában négybe. Most egy ravasz trükk következik, vágjátok ki a répa belsejét a hámozóval. Szép egyenletes mozdulato...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű