Hozzávalók 5 dl-hez
1 kisebb banán
1 alma
1 körte
2,5 dl almalé vagy víz
2 teáskanál xilit
1 teáskanál citromlé
A banánt megpucoljuk, feldaraboljuk. Az almát és a körtét meghámozzuk, a magházát eltávolítjuk, majd a gyümölcshúst kis kockákra vágjuk. A gyümölcslevet vagy vizet, valamint a gyümölcsöt és az édesítőt alaposan összeturmixoljuk. Ezután hozzákeverjük a citromlevet.
Hidegen tálaljuk.
A hozzávalók arányát ízlés szerint változtathatjuk. A bodzás-zöldalmás összeállítása: a szörpöt, a limelevet és a zöldalmaitalt pohárba öntjük, majd feltöltjük a pezsgővel. A na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk, kicsumázzuk, cikkekre vágjuk. Minden hozzávalót belerakunk az edénybe, és felrakjuk főni, forrás után még 5 perc, és kész. Ha kihűlt leszűrjük, visszarakjuk...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűfelforralod, tíz percig gyöngyözve főzöd, 3-5 perc botturmix, leszűr.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lehűtott hozzávalókat krémesre turmixoljuk. Ha szükséges édesítjük!
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű