1 egész pecsenyekacsa
4 db birsalma
300 g hámozott egész gesztenye
só
sütőzacskó
Megmossuk és kívül-belül besózzuk a kacsát. Eltávolítjuk a birsalmák magházát , szeleteljük a gyümölcsöt. Megtöltjük a kacsa hasüregét gesztenyével és birsalmával. Sütőzacskóba helyezzük, melyet lezárunk és tepsibe tesszük. A zacskót néhány helyen késsel megszurkáljuk, hogy a sütés közben keletkező gőz távozhasson. Forró sütőben 1-1,5 órán át sütjük, közben hústűvel ellenőrizzük, és amikor megpuhult a hús, eltávolítjuk a sütőzacskót. A tepsibe rakjuk a maradék gesztenyét meg birsalmaszeleteket és bő félóra alatt pirosra, ropogósra sütjük a kacsát.
1 / A narancsot meghámozzuk, majd nagyobb kockákra vágjuk és pépesítjük. A magokat kiszedjük, ha esetleg vannak benne. A gyümölcspéphez adjuk a cukrot és a dzsemfixet, jól összeka...
Elkészítési idő:http://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/news/makos-dios-bejgli/
Elkészítési idő:A tejszínt a kókuszreszelékkel és a vanília magjaival felforralom. 3-4 részletben a fehér csokoládéhoz keverem, félreteszem. Az étcsokoládét temperálom a kakaóvajjal, elkészítem...
Elkészítési idő: