6 tojás, 2 dl víz, 0,5 kg pászka dara, 2 evőkanál olaj, petrezselyem, gyömbér, só, borsikafű,
Összedolgozzuk a hozzávalókat, majd a végén a 6 tojás fehérjének habját keverjük bele.
Vizes kézzel forrásban lévő, vegetás vízben főzzük meg.
A csirkemellet felkockáztam és fűszereztem,sóval,borssal 1 tejfölben elkevertem 2 egész tojást,3 kanál lisztet,ízlés szerint sajtot,petrezselyemzöldet,kicsi sót és borsot. Vig...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA zserbópite elkészítésének legfontosabb mozzanata, hogy az alapanyagokat előre, gondosan kimérjük, majd a pitetészta hozzávalóival kezdünk el dolgozni. Fontos, hogy a kimért vajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 180°C-ra. A sütőtepsit kibéleljük szilikonos sütőpapírral. A mazsolát rumos tejbe áztatjuk. A kandírozott citromhéjat apróra vágjuk. Az átszitált liszthez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedolgozni és sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű