menu

Családireceptkönyv.hu

Macesz gombóc - Mama


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 10 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


6 tojás, 2 dl víz, 0,5 kg pászka dara, 2 evőkanál olaj, petrezselyem, gyömbér, só, borsikafű,

Elkészítés:


Összedolgozzuk a hozzávalókat, majd a végén a 6 tojás fehérjének habját keverjük bele.
Vizes kézzel forrásban lévő, vegetás vízben főzzük meg.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Őzgerincben sült csirkemell
Őzgerincben sült csirkemell

A csirkemellet felkockáztam és fűszereztem,sóval,borssal 1 tejfölben elkevertem 2 egész tojást,3 kanál lisztet,ízlés szerint sajtot,petrezselyemzöldet,kicsi sót és borsot. Vig...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Zserbopite (Zé)
Zserbopite (Zé)

A zserbópite elkészítésének legfontosabb mozzanata, hogy az alapanyagokat előre, gondosan kimérjük, majd a pitetészta hozzávalóival kezdünk el dolgozni. Fontos, hogy a kimért vajat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Stollen csúcsok
Stollen csúcsok

A sütőt előmelegítjük 180°C-ra. A sütőtepsit kibéleljük szilikonos sütőpapírral. A mazsolát rumos tejbe áztatjuk. A kandírozott citromhéjat apróra vágjuk. Az átszitált liszthez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztián
Bejgli
Bejgli

Összedolgozni és sütni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk