30 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
170 g sűrített tej
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 dl víz
2 dl rum
A rum kivételével a hozzávalókból szirupot főzünk, állandó kevergetés közben, hogy ne legyen csomós.
Ha kihűlt, hozzákeverjük a rumot.
Hűtőben tároljuk.
Az első lépés, hogy hűtsük be az italokat, valamint készítsünk jeget az italhoz. Aminkor elég hidegek az italok, fogjunk egy koktélpoharat, az aljába először a likőrből öntsünk, k...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűVigyázat! Mindent megfog! Nagyon fontos, hogy használj gumikesztyűt, mivel a zölddió annyira befogja a kezed, hogy nem tudod majd lemosni, várnod kell, hogy lekopjon! A zölddiót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magasabb zsírtartalmú nem növényi alapú tejszínt és a tojást keverd össze jól gépi habverővel, majd add hozzá a rumot a kétféle kapucsínóport és a porcukrot.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A cukrot, a vizet, a vaníliás cukrot és a cappucino-port összefőzzük. 2. Ha kihűlt, belekeverünk 3 dl tartós tejszínt és 2,5 dl rumot.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz