Családireceptkönyv.hu

Sangria


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 liter édes vörösbor (jelen esetben spanyol Sangria bor)
5 dl félédes pezsgő
kb. 40 dkg tetszés szerinti gyümölcs (itt: kék szőlő, ananász, konzerv őszibarack, cseresznyebefőtt, narancs)

Elkészítés:


A gyümölcsöket nagyobb tálba tesszük, amelyiket szükséges, feldaraboljuk. Narancsot mindenképpen tegyünk bele!

A bort és a pezsgőt ráöntjük, az egészet összekeverjük. Néhány órára behűtjük. Merőkanállal poharakba adagoljuk.

Kínáljunk hozzá kiskanalat vagy fogpiszkálót a gyümölcsök kiemeléséhez.

Trükkök, tippek, praktikák:


♥ A Sangria a spanyolok finom bóléja, kerti grillpartik kellemes kiegészítője. Édes, hűs, gyümölcsös, hangulatemelő ital főleg nyárra, de az év többi részében is az ételek remek kísérője.

Sangria

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Bodza szörp /bodzavirág teából/
Bodza szörp /bodzavirág teából/

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gyömbértea
Gyömbértea

friss gyömbérből készítsük a gyömbérteánkat, hiszen így érhetjük el igazán a kívánt hatást. Egy ujjnyi nagyságú gyömbérgumót reszeljünk le, forrázzuk le 5 dl forró vízzel és főzzük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Napsugár koktél
Napsugár koktél

A poharat töltsük meg jéggel, töltsük rá a gyümölcsleveket és keverjük össze.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Likőr by Ollé Lunák Mónika
Likőr by Ollé Lunák Mónika

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk