1 személyre
1/4 érett avokádó
5 nagyobb eper
2 narancs frissen facsart leve
1 evőkanál natúr görög joghurt
2 teáskanál datolyaszirup
A megpucolt avokádót és a megmosott epret feldaraboljuk, majd turmixgépbe szórjuk. Rálocsoljuk a narancslevet, a joghurtot és a datolyaszirupot, majd az egészet összeturmixoljuk. Azonnal kínáljuk.
A tojássárgákat kikeverni a porcukorral, tejszínt hozzáönteni, majd a capuccinó port is hozzá keverjük és legvégén a rumot hozzáadjuk. Üvegbe töltjük és jól összerázzuk.
Elkészítési idő:A hozzávalókat kikavarjuk a géppel, vagy turmixoljuk. Díszítjük meggyel, tejszínhabbal.
Elkészítési idő: 10 percKeverve,nem rázva!
Elkészítési idő:1. Hámozókéssel csak a citrom sárga héját hámozzuk le, belülről a levet kifacsarjuk. 2. A citrom héját és levét az alkohollal egy befőttes üvegben jól összerázzuk, lezárjuk, és...
Elkészítési idő: