2 cl crème de cassis (feketeribizli-likőr)
1,8 dl cidre (francia almabor)
A hozzávalókat és a pezsgőspoharat előre behűtjük.
Szervírozáskor a likőrt kimérjük a pohárba, majd óvatosan felöntjük az almaborral.
A citromokat nagyon vékonyan, hogy csak a sárga részt szedjük le, meghámozzuk. A fehér részt nem. Például jó éles krumplipucolóval. 1 literes üvegekbe pakoljuk-nyomkodjuk, mindkét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgabarackot meghámozzuk és kimagozzuk, majd botmixerrel pürésítjük. Aztán a sárgabarackot a vízzel feltesszük főni, majd 2-3 percig forraljuk. Miután levettük a tűzről hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA whiskyt felforrósítjuk, hozzákeverjük a cukrot,majd a kávét, végül felöntjük a felvert tejszínhabbal.
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csillagánizst, a fahéjat és a szegfűszeget egy lábosba teszem, hozzáadom a vizet, és felforralom, pár percig hagyom forrni, majd lekapcsolom. Letakarom, és hagyom kihűlni. Mikor...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes