2 cl crème de cassis (feketeribizli-likőr)
1,8 dl cidre (francia almabor)
A hozzávalókat és a pezsgőspoharat előre behűtjük.
Szervírozáskor a likőrt kimérjük a pohárba, majd óvatosan felöntjük az almaborral.
Az epret a citromlé felével pürésítjük, majd átpasszírozzuk, így az epermagok nem kerülnek bele a limonádéba. A cukorból és vízből szirupot főzünk, majd a lehűtött szirupot, a bazs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű10 kg cukorból és 5 l vízből sűrű szirupot főzünk egy legalább 15 literes edényben (nem kell felforralni, csak a cukor olvadjon föl), kihűtjük. Beletesszük az alábbiakat: 20 dkg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy lábasba kimérünk 4 dl tejet, beletördeljük a csokoládét, hozzáadjuk a cukrot és elkezdjük melegíteni. 2. Míg a tej felforrósodik, a csokoládé és a cukor elolvad - néha ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz