Családireceptkönyv.hu

Kir Royal


Írta:

Elk. idő: 2 perc
Adag: 1 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 cl crème de cassis (feketeribizli-likőr)
1,8 dl cidre (francia almabor)

Elkészítés:


A hozzávalókat és a pezsgőspoharat előre behűtjük.
Szervírozáskor a likőrt kimérjük a pohárba, majd óvatosan felöntjük az almaborral.

Kir Royal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Bazsalikomos-epres limonádé
Bazsalikomos-epres limonádé

Az epret a citromlé felével pürésítjük, majd átpasszírozzuk, így az epermagok nem kerülnek bele a limonádéba. A cukorból és vízből szirupot főzünk, majd a lehűtött szirupot, a bazs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bodzaszörp
Bodzaszörp

10 kg cukorból és 5 l vízből sűrű szirupot főzünk egy legalább 15 literes edényben (nem kell felforralni, csak a cukor olvadjon föl), kihűtjük. Beletesszük az alábbiakat: 20 dkg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tejes ital - Krémes forró csokoládé - OK
Tejes ital - Krémes forró csokoládé - OK

1. Egy lábasba kimérünk 4 dl tejet, beletördeljük a csokoládét, hozzáadjuk a cukrot és elkezdjük melegíteni. 2. Míg a tej felforrósodik, a csokoládé és a cukor elolvad - néha ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Gyömbér szirup
Gyömbér szirup

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk