• 2 dl tej
• 1 teáskanál kakaó
• 1 teáskanál porcukor
• 1/2 dl rum
• 2 szívószál
A hideg tej felét tejhabosítóval vagy botmixerrel összekeverjük a kakaóval
és a porcukorral. Fokozatosan hozzáöntjük a maradék tejet is. Pohárba töltjük és belecsorgatjuk a rumot. Két szívószállal tálaljuk.
Az apróra tört fehér csokit és a cukrot felolvasztjuk a tejszínben (30% zsírtartalmú habtejszínt használtam), beletesszük a fél kikapart vanília rudat. A hideg tejben elkeverjük a...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűA nagyobb darabokra vágott banánt, a kókuszkrémet, az ásványvizet és a mandulát az aprító kelyhébe tesszük és simára dolgozzuk. Rátekerjük az ivókupakot, így bármikor fogyaszthatju...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csillagánizst, a fahéjat és a szegfűszeget egy lábosba teszem, hozzáadom a vizet, és felforralom, pár percig hagyom forrni, majd lekapcsolom. Letakarom, és hagyom kihűlni. Mikor...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejből kb. 3 dl-t külön öntök, a többit felforralom, és belekeverem a sárga krémet. Nem főzöm sokat, épp csak összeérjenek, mert kicsapódik a tojás sárgája. Legjobb egy kéz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű