300 g málna
3 ek limelé
2 ek barna cukor
1 közepes db avokádó (érett)
600 ml író
só ízlés szerint (Fleur de Sel)
A 4 pohár karimáját a limelébe merítjük, majd megforgatjuk a cukorban és hagyjuk száradni.
Az avokádót félbevágjuk, a magot eltávolítjuk, a húsát egy kiskanállal kiszedjük, durvára vágjuk.
Az avokádót a málnával, maradék limelével és az íróval pürésítjük. Sóval ízesítjük. Az előkészített poharakba töltjük.
Író helyett elkészíthetjük kefirrel is.
A banánt feldaraboljuk, majd a többi hozzávalóval együtt készre turmixoljuk. Poharakba osztjuk, és azonnal tálaljuk. Tipp: a banánt előzőleg feldarabolva a mélyhűtőbe is helyezh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 dl tejszínt melegítek, nem túlforróra. Erre azért van szükség, jobban oldódjanak benne a hozzávalók. Majd szép sorban, kevergetés mellett hozzáadjuk az összetevőket, ebben a...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Nehéz