A tésztához
40 dkg liszt
25 dkg Rama
1 tk. só
1 mk. pirospaprika
1 dkg élesztő
8 dkg reszelt trappista sajt
3 ek. tejföl
A krémhez
10 dkg Rama
20 dkg natúr tömlős sajt
só
A pogácsák beforgatásához
10 dkg reszelt sajt
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk és hűtőben 1-2 óráig pihentetjük. Ezután lisztezett deszkán 2 mm vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk a korongokat, majd sütjük. A krém hozzávalóit kikeverjük. A kihűlt korongokat a krémmel vastagon összeragasztjuk, kicsit összenyomjuk és az oldalán kibújt krémet reszelt sajtban megforgatjuk.
Elkészítése: 1. Egy keverőtálba tegyük bele a túrót, a megolvasztott margarint, a cukrot, a vanillint, a sót és a két tojás sárgáját. 2. Folyamatos keverés mellett apránként, s...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűKezdjük a vaníliás réteggel, mert amíg a többit csináljuk, lesz ideje lehűlni. 2 dl tejet elkezdünk forralni. A maradék 1 dl tejjel a pudingport és a cukrot csomómentesre keverjük....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A vajat, a cukrot, és a tojást kikeverjük, majd a pürésített vagy villával összetört banánt hozzáadjuk. Ha késes aprítót használunk, akkor az eddigi hozzávalók mehetnek bele egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1-LINZER ALAP: A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverem, hozzákeverem a tojást, majd hozzáadom a sütőporral, sóval elkevert lisztet. Szép sima tésztát készíte...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes