A tésztához
40 dkg liszt
25 dkg Rama
1 tk. só
1 mk. pirospaprika
1 dkg élesztő
8 dkg reszelt trappista sajt
3 ek. tejföl
A krémhez
10 dkg Rama
20 dkg natúr tömlős sajt
só
A pogácsák beforgatásához
10 dkg reszelt sajt
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk és hűtőben 1-2 óráig pihentetjük. Ezután lisztezett deszkán 2 mm vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk a korongokat, majd sütjük. A krém hozzávalóit kikeverjük. A kihűlt korongokat a krémmel vastagon összeragasztjuk, kicsit összenyomjuk és az oldalán kibújt krémet reszelt sajtban megforgatjuk.
Tetejére: 4 tojás fehérjét, gőz felett, 30 dkg cukorral felverjük, 20 dkg kókuszt keverünk bele, és kis halmokat teszünk a virágokra. Sütjük.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűFoile 1. Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elmorzsoljuk a zsírral, hozzáadjuk a porcukrot, a szódabikarbónát, a tojásokat, a mézet, a tejfölt, és sima tésztává gyúrjuk. Négy egyenlő részre osztjuk, kissé pihentet...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: KözepesA tejszínt egy nagyobb lábasba tesszük, amiben kényelmesen tudjuk elkeverni majd a csokit. Melegítsük fel forráspontig a tejszínt, majd az összetört csokoládét tegyük bele. Ily...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű