4 kisebb csirkemell filé
8 szelet bacon
125 g mozzarella
5 dkg cheddar sajt
1 evőkanál mustár
só, bors
olaj
A sajtot és a mozzarellát lereszeljük, egy tálba tesszük és hozzákeverjük a mustárt. A húsok oldalán egy rést vágunk és megtöltjük a sajtos masszával. Sóval és borssal átkenjük a megtöltött húsokat, majd mindegyik darabot két szelet baconbe csomagoljuk. Kiolajozott tepsibe tesszük és 180 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Néha megforgatjuk, hogy egyenletesen átpiruljon.
A csirkemelleket hosszú, vékony pengéjű késsel óvatosan felszúrtam, vigyázva, hogy lehetőleg ne lyukasszam át a húst. Ezután a felszúrt lyukakba aszalt szilvákat dugdostam, hármat...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA sütéshez az étolajat felforrósítjuk. A hús szeleteket enyhén kiklopfoljuk,sózzuk,borssal meghintjük. Az olajban mindkét oldalát átsütjük. A gombát az olajon megsütjük,sóval,b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA melleket besózzuk, egy órát állni hagyjuk, utána bedörzsöljük borssal és csípős paprikával, majd szalonnába tekerjük. Így pihentetjük 2 órán át, majd gyenge tűzön sütjük olajozot...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet mosd meg, majd töröld szárazra. 2. A tejszínt keverd össze a mustárral, a reszelt sajttal, a borssal és az apróra vágott rozmaringgal. 3. Forgasd bele a h...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz