1 csomag sárgaborsó
10 dkg tarja felvágott
1 fej vöröshagyma
víz
A sárgaborsót egy egész hagymával megfőzzük (legjobb előző éjszakára beáztatni), ha már puha, a hagymát kivesszük.
Egy botmixerrel pürésítjük, így nem maradnak benne keményebb darabok.
A tarját felkockázzuk, ropogósra pirítjuk kevés olajon serpenyőben, a kitálalt főzelékre szórjuk.
1. Beáztatjuk a lencsét, majd feltesszük főni, a babérlevéllel együtt. Belerakhatunk szalonnát is főni, ha azt szeretnénk. 2. Zsírból és a lisztből rántást készítünk a tűzhelyen,...
Elkészítési idő: fél óraA sárgarépákat felkarikázom, majd a felhevített kókuszolajon kicsit megpirítom. Hozzáadom az összezúzott fokhagymát, átkeverem, majd mikor már érezhető a fokhagyma illata, rászórom...
Elkészítési idő:A lencsét kicsit beáztatjuk. Feltesszük főzni, beletesszük egészben a hagymát, fokhagyma gerezdeket, babérlevelet, erőleveskockát, sót.. Közben a tejfölt összekeverjük a mustárra...
Elkészítési idő: 30 perc