500 g durum spagetti
500 g tenger gyümölcsei keverék
100 ml tejszín
50 ml fehérbor
olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1csokor friss petrezselyemlevél
1 ág oregánó
4-5 bazsalikomlevél
só
1 teáskanál keményítő
A petrezselyemlevelet, a bazsalikomot és az oregánót apró darabokra vágjuk, a fokhagymagerezdet fokhagymanyomóval áttörjük vagy lereszeljük.
Egy lábosban felforrósítjuk az olívaolajat, és a fokhagymát meg a fűszereket kicsit megfuttatjuk benne.
Rátesszük a tenger gyümölcsei keveréket, sózzuk és 15-20 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, és a borban elkevert keményítővel kicsit besűrítjük.
A tejből és a búzadarából, vaníliás cukorral, kristálycukorral, 1/2 citrom reszelt héjával tejbegrízt készítünk és kihűtjük. Miután kihűlt beleteszem a túrót és összekeverem. majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPároljuk meg a hozzávalókat, keverjük bele a joghurtot, ízesítsük és tálaljuk a tésztával
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy lábasnyi vizet felrakunk főni, majd ha forr sózzuk, és rakjuk bele a tésztát. Kb. 10 perc kell neki míg Al Dente nem lesz. 2. Miközben fő a tésztánk, egy serpenyőbe melegí...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűOsszegyurni Hagyni megkelni Tepsibe kiteriteni Hagyni pihentetni 200fok suto ha ventilatoros Tetejrre olaj es durva so rozmaring Vagy tetszes szerint Lehet paradicsomot ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű