60 dkg darált hús
2 db zsemlye
1 db tojás
só
bors
petrezselyemzöldje
fokhagyma
őrölt paprika
15 dkg sajt
bacon
A hozzávalókból fasírtot készítünk, majd baconbe tekerjük. Zsemlyemorzsában nem kell a fasírtot meghempergetni. Tepsibe sütőpapír. Fasírtot belerakjuk. 165 fokon kb 30 percig sütjük. Olaj nélkül készül, ui. a bacon kiad annyi zsiradékot, amennyi a süléshez kell.
Töltelék: Sertéshúsból, rizsából, só, bors, paprikából készítünk egy tölteléket. Vizet felrakunk forrni, ha már forr kisebb formás gombócokat készítünk és a vízbe helyezzük, sót...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zsírt egy nagy lábasba tesszük, erre ráreszeljük a megtisztított, megmosott répákat, hagymát. Én nem szeretem turmixolva, a négy oldalú reszelő citrom reszelőjén szoktam lere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk és mindkét oldalát sóval, borssal megszórjuk. Ezután, paprikás lisztbe forgatjuk mindkét oldalát és vékonyan kiolajozott tepsibe, szépen egymás mellé...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű