1 kg sovány lapocka
só
bors
liszt
A lapockát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk. Felforrósított olajon mindkét felén hirtelen megsütjük. Friss salátával, joghurtos öntettel kínáljuk.
A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk. Kicsit sózzuk és a lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A sonkát c...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA megmosott, meghámozott burgonyát apró kockákra vágjuk, zsírban megsütjük. A sertéshúst is kockákra vágjuk, majd nagyon kevés zsíron pirítani kezdjük. A meghámozott vöröshagymát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA mézet a mustárt, a szóját, az olajat és a fűszereket egy kis tálban össze keverem. Az oldalast darabokra vágom, jól megmosom, majd megkenem a fűszer keverékkel. Sokkal jobb lesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA 4 szelet karaj letisztítjuk és kiklopfoljuk. Az egyik felét megkenjük lekvárral és gyümölcsöt rakunk rá vagy csak gyümölcsöt vagy csak megkenjük, ezután ráhajtjuk a másik felét....
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: Könnyű