1 kg sovány lapocka
só
bors
liszt
A lapockát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk. Felforrósított olajon mindkét felén hirtelen megsütjük. Friss salátával, joghurtos öntettel kínáljuk.
4 gerezd fokhagymát meghámoztam, kettéhasítottam és megspékeltem vele a húst. Gyors pácot készítettem: 1 evőkanál sót, 1 mokkáskanál őrölt fekete borsot, 1 evőkanál fűszerpapri...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz oldalas minden oldalát besózzuk, tepsibe tesszük. A fokhagymát és a hagymát fokhagymanyomón áttörjük, és egyenletesen elosztjuk a húson. A zsírt épp csak folyósig melegítjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát megtisztítjuk. A húst befűszerezzük. A sertéscombot egy lábasba tesszük a fokhagymával, zsírral és a köménymaggal. Annyi vizet öntünk rá, hogy félig ellepje és fedő a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA káposzta leveleit sós vízben megfőzöm. A hagymát megdinsztelem, majd hozzáadom a húst, sót és borst. A rizst megfőzöm majd összekeverem a hússal. A tejfölbe beleverem a tojást, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű