1 kg sovány lapocka
só
bors
liszt
A lapockát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk. Felforrósított olajon mindkét felén hirtelen megsütjük. Friss salátával, joghurtos öntettel kínáljuk.
1. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A bacon szalonnát 3 cm-es csíkokra vágjuk, a kolbászt és a hagymát felkarikázzuk, a sajtot lereszeljük. 3. A cserépedényben - am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a csontok mentén csíkokra vágjuk. Lábasba tesszük, vízzel felöntjük, sózzuk és beledobunk 4-5 gerezd fokhagymát, valamint 10-15 szem borsot egészben. (A maradék fokhagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz zsemlét vagy kenyeret apróra vágjuk, majd kevés tejjel leöntötjük és kézzel összemasszírozzuk. Akkor jó a massza, ha nem lehet kinyomkodni belőle tejet, mégis minden kis r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--minden szelet tarját lisztbe mártom és forró zsiradékban mind két oldalát elősütöm ---tálba szedem ---A krumplit megpucoljuk, megmossuk és nagyobb hasábokra vagy karikára vágju...
Elkészítési idő: 80 Nehézség: Könnyű