60 dkg darált marhahús
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, bazsalikom, oregano
paradicsomsűrítmény vagy paradicsomlé, házi ketchup
olaj
20 dkg sajt
makaróni
Az olajon megfuttatom a hagymát, hozzáadom a darált húst, fűszerezem, felöntöm paradicsomlével, vagy ketchuppal. Készre főzöm. Én szoktam pici cukrot bele tenni, ha bolti paradicsomsűrítményből készítem. Közben kifőzök egy csomag makarónit, lereszelem a sajtot.
Egy nagy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és azon a felkockázott bacont megsütjük. Közben felteszünk vizet a gnocchinak, és megfőzzük. Amikor már engedett egy kis zs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztát megcsinálom+Tepsibe+Bele a töltelék.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót egy nagyobb edényben összetörjük, és a liszttel, tojásokkal, sóval, vízzel galuskatésztává állítjuk össze. (Én erre egy kézi robotgép dagasztó-fejét használom.) A kolozsvá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk. Fél centi vastagra kisodorjuk nyújtófával. – a 10 dkg lisztet kikeverjük a 10 dkg langyos zsírral – majd ezzel a masszával megkenjük a kinyújtott té...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű