4 db burgonya
2 db sárgarépa
2 db fehérrépa
fél db zeller
póréhagyma
fokhagyma
só, bors
liszt
őrölt paprika
olaj
Olajon megpirítom a zöldségeket, hagymát majd a burgonyát. Megszórom egy kanál liszttel, őrölt paprikával, majd felöntöm vízzel. Ízesítem fokhagymával, sóval, borssal. Készre főzöm. Petrezselyemzölddel ízesítem, díszítem.
A zöldségeket és a szalonnát előkészítjük, kockákra vágjuk. Előveszünk egy nagy lábast, amiben a levest is fogjuk főzni, és lepirítjuk a szalonnát. A megpirult szalonnát egy szűr...
Elkészítési idő: 45 percFeltettem a lencsét főzni /persze előtte megmosom /vízbe tettem bele babérlevelet, szemes borsot, fokhagymát és sót. Amikor megfőtt a lencse tejszínes habarással behabartam és ece...
Elkészítési idő:Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd beletesszük a füstölt szalonnát, rá a húst, és fehéredésig pirítjuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel.Sóval, borss...
Elkészítési idő: 1 óra1. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a csirkemell csíkokat és fehéredésig pirítjuk. 2. Felöntjük vízzel, sózzuk és lassú tűzön főzzük. 3. Amikor már majdnem megf...
Elkészítési idő: 2 óra