4 db burgonya
2 db sárgarépa
2 db fehérrépa
fél db zeller
póréhagyma
fokhagyma
só, bors
liszt
őrölt paprika
olaj
Olajon megpirítom a zöldségeket, hagymát majd a burgonyát. Megszórom egy kanál liszttel, őrölt paprikával, majd felöntöm vízzel. Ízesítem fokhagymával, sóval, borssal. Készre főzöm. Petrezselyemzölddel ízesítem, díszítem.
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az ugyancsak apró darabokra vágott zöldségeket (ha mireli...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem és sűrűn beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát. 2. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgaborsót előzőleg beáztatjuk jó pár órára. A sárgaborsót bő vízben - legalább kétszeres mennyiségű legyen - főzzük, 2-3 babérlevelet teszünk bele. Apróra kockázzuk a burgony...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet, a sárgarépát és a fehérrépát vékony csíkokra vágjuk. A gyömbért és a fokhagymát lereszeljük. Egy wokban felhevítjük az olajat, beletesszük a csirkemellet, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű