60 dkg marhacomb
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
30 dkg gomba
fó
bors
kömény
paradicsomsűrítmény
A hagymát megpároljuk az olajon, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a csíkokra vágott húst. Fűszerezzük, felöntjük vízzel és paradicsomlével, puhára pároljuk. A befejezés előtt beletesszük a felszeletelt gombát, és még 20 percig főzzük. Rizi-bizivel, friss salátával tálaljuk.
◾️A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és elősütjük. ◾️Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a felaprított zöldségeket. ◾️Felöntjü...
Elkészítési idő: 180 perc1. A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük, és közepes kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és 5 evőkanál olajon aranysárgára pirítjuk. Ekkor felöntjük kevés vízzel...
Elkészítési idő: 1,5-2 óraA zsírban kiolvasztjuk a szalonnát, majd ebben üvegesre futtatjuk a hagymát. Hozzáadjuk a húst, és állandóan keverve zsírjára pirítjuk. A mustár kivételével hozzáadjuk az összes fű...
Elkészítési idő: