Családireceptkönyv.hu

Gombás marhahús rizibizivel


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg marhacomb
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
30 dkg gomba

bors
kömény
paradicsomsűrítmény

Elkészítés:


A hagymát megpároljuk az olajon, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a csíkokra vágott húst. Fűszerezzük, felöntjük vízzel és paradicsomlével, puhára pároljuk. A befejezés előtt beletesszük a felszeletelt gombát, és még 20 percig főzzük. Rizi-bizivel, friss salátával tálaljuk.

Gombás marhahús rizibizivel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lecsós szelet marhamájból
Lecsós szelet marhamájból

1. A hagymát apróra vágjuk, és kevés zsíron megdinszteljük. 2. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot. 3. Fűszerezzük. Sózni nem szabad!!! 4. Hozzáadjuk a feld...

Elkészítési idő: kb 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Farkapörkölt
Farkapörkölt

A farkat megtisztítom, majd az ízeknél eldarabolom. A zsírban kiolvasztom a felszeletelt szalonnát, majd aranysárgára pirítom rajta az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Resztelt máj
Resztelt máj

Hagymát szálasra, zsíron kicsit dinsztel, vége felé rá a szeletelt fokhagyma. Rá a felcsíkozott máj, kicsit később a majoranna, kicsit később a pirospaprika Felönt fél dl vízze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tatárbifsztek II.
Tatárbifsztek II.

A húst ujjnyi szeletekre vágom, sózom, borsozom, megkenem mustárral, tálba teszem, soronként, hogy mindenhol érje, megöntözöm olívaolajjal, a végén lepje el. Hűtőben érlelem pár na...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk