1 kg burgonya
2 db vöröshagyma
olaj
só
bors
2-3 ek tejszín
A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben puhára főzzük. Ha elkészült leöntjük a vizet róla, és krumplinyomóval összetörjük, nem pépesre, mint amikor krumplipürét készítünk, hanem kicsit darabosabbra. Közben a hagymát olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplihoz. Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük, végöl adunk hozzá 2-3 ek tejszínt.
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. A répákat vágd fel 5-6 cm hosszúra, körülbelül egy átlagos hasábburgonya vastagságára. A vajat olvaszd fel, majd egy keverőedényben keverd össze a r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát hideg sós vízben feltesszük főni, miután megfőtt, hideg vizet eresztünk rá majd meghámozzuk. Egy krumplinyomóval áttörjük, sózzuk, borsozzuk és megvárjuk, hogy kihűljön...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1,A burgonyát meghámozzuk, 1/2 cm-es darabokra szeleteljük, megmossuk és leszárítjuk. 2.Ételízesítővel és a borssal befűszerezzük, és állni hagyjuk 1 órát, hogy a fűszer jól át...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat felolvasztjuk, és megpároljuk benne a kukoricát, csipet sót szórunk rá. Rákanalazzuk a csicserikonzervet, és egykicsit összemelegítjük. Aprított petrezselyemmel ízesítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű