60 dkg darált sertéshús, vagy sertés- és marhahús vegyesen
25 dkg reszelt sajt
2-3 egész tojás /mérettől függ/
só
bors
2-3 kanál tejföl
A húst összekeverjük a sajttal, tojással, fűszerekkel. Ha picit száraznak tűnik adhatunk hozzá tejfölt. Majd tenyérnyi darabokat formázunk, és lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk. Majd kisütjük, mint a hagyományos rántott húst. Krumplipürével, rizi-bizivel, vegyes savanyúsággal vagy salátával egyaránt nagyon finom ebéd, vacsora.
1. A fasírtmasszát nyolcfelé osztom és mindegyikbe belecsomagolok egy kemény tojást, majd forró olajban kisütöm. 2. Hosszában kettévágva teszem a hidegtálra.
Elkészítési idő:A hússzeleteket megsózom, megborsozom, és lisztbe mártom. A felvert tojást a curryporral és egy gerezd zúzott fokhagymával megfűszerezem, majd a lisztezett szeleteket megmártom ben...
Elkészítési idő: 2 óraAzzal kezdem, hogy a hagymafejeket nagyon vékonyan felkarikázom, gyűrűire szedem, majd megszórom a liszttel, és nagyon forró, bő olajban kisütöm. Pár perc elteltével, ha már minden...
Elkészítési idő:A hagymát felaprítom, a húst csíkokra vágom. Egy kis olajon dinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a húst sózom borsozom, míg ki nem fehéredik a hús kevergetem. Majd hozzáadom a 3...
Elkészítési idő: