Családireceptkönyv.hu

Lecsó csípősen


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 fej hagyma
1 kg paprika /fele csípős/
1 kg paradicsom
olaj

Elkészítés:


A hagymát az olajon megfonnyasztjuk, rátesszük a feldarabolt paradicsomot, picit sózzuk, pár percig pároljuk fedő alatt, hogy levet engedjen. Utána hozzáadjuk a felszeletelt paprikát. Készre főzzük. Ha kell utánasózzuk. Friss kenyérrel kínáljuk

Trükkök, tippek, praktikák:


Én kicsit több paradicsomot használok, mint a receptben van, mert mi úgy szeretjük, ha jó szaftos.

Lecsó csípősen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
padlizsán:2  hvg
padlizsán:2 hvg

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Szezámmagos-mézes csirkefalatkák
Szezámmagos-mézes csirkefalatkák

Elkészítés: A csirkemelleket nagyobb kockákra vágtam, a pác hozzávalóit összekevertem, ebbe a húst bepácoltam. A bundához valókat összekevertem, a húsokat beleforgattam ebbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bácskai rizseshús
Bácskai rizseshús

A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, a paprikákat és pa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyöngyi
Kechupos hús(Stahl)
Kechupos hús(Stahl)

1. Ez az isteni, amolyan család kedvence-étel szerintem akkor a legfinomabb, ha römertopfban készül. És mivel ez a szép és praktikus edény nagyon kényes, célszerű sütés előtt fél n...

Elkészítési idő: kb 3 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk