Tészta:
4 tojás
4 ek. porcukor
4 ek. liszt
1 teáskanál sütőpor
reszelt citromhéj
15 dkg málna
15 dkg eper
15 dkg erdei gyümölcs, vagy szeder, ribizli
1 ek. méz
vanília
citromlé
1/2 l tej
3 ek. porcukor
1 cs. vaníliás pudingpor
tejszínhab
4 tojásból piskótát készítünk. 15 dkg málnát, 15 dkg epret, 15 dkg erdei gyümölcsöt, felfőzünk egy kanál mézzel, kevés vaníliával és egy kanál citromlével, majd villával összetörjük. A piskótából korongokat szúrunk ki, majd belemártogatjuk az összetört gyümölcsbe. Lerakjuk a poharak aljára, meglocsoljuk kevés vodkával. Majd készítünk vaníliás pudingot, és rákanalazzuk a piskótára. Behűtjük legalább 3 órára. Tetejét tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük.
A háztartási kekszet apróra törjük és a vajjal, tejszínhabbal, dióval és cukorral együtt egy tálba tesszük, robotgéppel összedolgozzuk. Lekapcsolható oldalú sütőformába nyomkodjuk....
Elkészítési idő:elkészitünk egy magasfalu tálat -tejben megforgatjuk az első sor kakaós kekszet /// a tál alját kirakjuk vele -a krémport a leirás szerint kemény krémmé verjük befedjük a keksze...
Elkészítési idő: 30