1dl 1,5%-os tej(45kcal)
2,5dl víz
35g zabpehely(125,65kcal)
10g cicás kakaó(20,1kcal)
15g kókuszreszelék(97,35kcal)
ízlés szerint fahéj
egy narancs reszelt héja
folyékony édesítő
A zabkását nagyon könnyű elkészíteni. A tejet és a vizet összeöntjük, belereszeljük a narancshéjat, majd folyékony édesítővel ízesítjük. Feltesszük forrni. Közben egy kis tálkába kimérjük a zabpelyhet, kakaót, kókuszreszeléket. Én ezeket kicsit össze szoktam kavarni. Ha a tej felforrt, beleöntjük a kis tálkánk tartalmát. Még kicsit főzzük, forraljuk, lassan kevergetjük. És már kész is..:D Ez egy adag, de nagyon laktató ?
A zabkása nagyon sokféleképpen elkészíthető. Ez is egy nagyon fincsi verzió! ?
A tojásokat felütjük és lazán felverjük.Hozzáadjuk az eritrit keveréket egy csipet sót és a lisztet bele keverjük folyamatos keverés közbe adagoljuk hozzá a tejet. %percig pihentet...
Elkészítési idő: 10 percA recept nagyon egyszerű, de nagyszerű, bár kissé munkaigényes. A zeller gyökér külső héját lepucoljuk, majd elnegyedeljük. És a negyedek egyenes feléről zöldség hámozóval vékony s...
Elkészítési idő: fél óraVízgőz fölött megolvasztjuk a kakaóvajat, majd ha már teljesen elolvad kézi habverővel csomómentesen hozzákeverjük a gesztenyelisztet, a mézet vagy az előzőleg kávédarálón porráőrö...
Elkészítési idő: