Feltöltés folyamatban.........
nnnn
A konzerv csicseriborsót leszűrjük, átmossuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsire szórjuk őket, meglocsoljuk olívaolajjal, borsozzuk, sózzuk és fűszerezzük. A sütőben 200 fokon kb. 18...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA leveshez 1 db közepes fej vöröshagymát egészen apróra vágunk, és kevés zsíron megfonnyasztjuk. A hagymára rádobjuk az apró kockára vágott húst, egy kicsit pirítjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy fazekba teszünk 3-4 evőkanál olívaolajat, majd felrakjuk a tűzhelyre, közepes fokozatra. Ha az olaj felforrósodott, belerakjuk a kockára vágott hagymát. Amikor kissé már barnul...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHús a fazékba, felönt vízzel, felforral. Hozzá fűszerek, vhagyma és fokhagyma Bő 1 órát lassú tűzön főz Ekkor bele a zöldségek, petrezselyem, További 40-50 perc lassú főzés. A...
Elkészítési idő: Bő 2 óra Nehézség: Könnyű