-1 közepes nagyságú főtt karfiol
-1,5 dl olaj
-1 tojássárgája
-1 kanál mustár
-1 fej hagyma
- só
- ételízesítő
- bors
A majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom.
Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, majonézt és a fűszereket.
Kicsit hagyom állni fogyasztás előtt, de azonnal is fogyasztható
Pirítós kenyérrel is nagyon finom!
A céklát hámozzuk meg, az almát azonban nem feltétlenül kell, azonban mindkét összetevőt reszeljük le. Adjuk hozzá a mézet, a citromlével locsoljuk meg, hagyjuk 10 percig, hogy ös...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűZunächst die Nudeln nach Packungsanweisung bissfest garen. Währenddessen die Pinienkerne in einer Pfanne gold-braun anrösten, die getrockneten Tomaten, schwarzen Oliven und Arti...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat alaposan megtisztítjuk. Ezt követően ledaráljuk vagy késsel szétkapargatjuk. A tojásokat villával kissé felverjük és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. (Én nem s...
Elkészítési idő: : 50perc - Nehézség: Könnyű