- 1 l húsleves
-3 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 3 db tojás
-1 csokor petrezselyem zöld
Tegyük oda a levest főni .
Közben verjük föl a tojásokat, keverjük el benne a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A lobogó levesbe szépen öntsük a tojást és kevergessük közben. 2-3 perc alatt főzzük készre
1. Az aprított hagymát zsíron megfuttatva, pirospaprikával hintve, belerakjuk az apró kockára vágott húst, sózzuk, kis vizet öntve alá addig pároljuk, míg a hús puhulni kezd. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gyümölcslét a fűszerekkel és a cukorral felfőzzük. 2. A krémport a tejszínnel habverővel kikeverjük, majd folyamatosan belekeverjük a narancslébe. 3. Tetejét felkockáz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldbabot megmossuk, másfél liter vízbe tesszük, sózzuk, puhára főzzük és a hagymás-paprikás rántással berántjuk, még 10 percig főzzük, végül zöldpetrezselyemmel, ecettel, csipet...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyűmeggy+1.5l sós víz+cukor+fahéj+2-3 percig főzőm+tejfől+liszttel besűrítem-->forralom :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű