- 1 l húsleves
-3 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 3 db tojás
-1 csokor petrezselyem zöld
Tegyük oda a levest főni .
Közben verjük föl a tojásokat, keverjük el benne a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A lobogó levesbe szépen öntsük a tojást és kevergessük közben. 2-3 perc alatt főzzük készre
A petrezselyemzöldet, a kaprot, és a zellerlevelet alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd apróra vágjuk. Az újhagymát vékonyan felszeletelük úgy, hogy a zöld szárrészből is vágun...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat felszeletelem csíkokra, olívaolajon megpárolom, (kicsit túl is pirítom), ha megpirult rárakom a kanál lisztet, kicsit dinsztelem, sózom, borsozom, ráöntöm a bort és elf...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA répákat hámozzuk, felkarikázzuk, az egyik répa felét lereszeljük, a babkonzervekről a levet leöblítjük. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. A karikára vá...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyűelkészítés Kevés zsíron vagy olajon a kockára vágott hagymát megfonnyasztjuk. Megszórjuk pirospaprikával, felöntjük vízzel, sót teszünk bele, köménymagot és a hasábokra vágott b...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű