- 1 kg sertés comb
- 6 fej vöröshagyma
- 1 kisebb fej fokhagyma
- 2 evőkanál pirospaprika
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- só
- bors
- őrölt köménymag
- zsir
Az apróra vágott hagymát, és fokhagymát elkezdjük dinsztelni a zsíron
amikor a hagyma már megpuhult, hozzáadjuk a sót, borsot, a babérlevelet és a pirospaprikát.
A húst kockára, a paradicsomot és a paprikát nagyobb darabokra vágjuk, majd a hagymához keverjük. Hozzáadjuk az őrölt köményt .
Felöntjük vízzel, és az egészet puhára főzzük ,ha szükséges, közben pótoljuk a vizet.
1. A húst kiveregetjük, megsózzuk, mindkét oldalát lisztbe mártjuk, majd mindkét oldalát hirtelen kisütjük. 2. Egy jénai tál aljára egy kevés olajat teszünk, ebbe fektetjük le...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csülköt befűszerezzük, és néhány órát pihentetjük. Ezalatt beáztatjuk a római tálat is. Majd miután kiöntöttük a tálból a vizet, a felszeletelt hagymával és fokhagymával kibélel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Két kanál zsiradékban pirítsd sárgára az apróra vágott hagymát, tedd bele a megtört fokhagymát, a darált húst, sózd, borsozd, hintsd meg egy kávéskanálnyi pirospaprikával, és vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzép nagy, harsány zöld kelkáposzta leveleket szedjük le és forrázzuk le őket. A káposzta megmaradt részeit vágjuk apróra. Készítsünk tölteléket a darált húsból, a tojásból,a főtt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű