- 8 tojás
- 125 gr májkrém
- 2 ek tejföl
- 1 ek mustár
- só
-őrölt bors
- petrezselyemzöld
- 100 ml majonéz
- 5 kanál tejföl
A tojásokat keményre főzöm, megpucolom, kettévágom.
A sárgáját kiveszem villával összetöröm, majd a tejföllel(2 kanál), meg a mustárral simára keverem.
Hozzáadom a májkrémet, sóval, őrölt borssal és az apróra vágott petrezselyemmel ízesítem.
A jól kikevert májas tölteléket a fél tojásfehérjékbe halmozzuk
.A majonézet összekavarom a tejföllel egy tálba öntöm és belehelyezem a töltött tojásokat tetszés szerint díszítem.
Szakács: Éva
A brokkolit rózsáira szedjük, a répát megtisztítjuk felvágjuk és megfőzzük sós vízben, majd leszűrjük.. A sajtot, a sonkát, csirkemellet, és a pritaminpaprikát egyforma kis kockák...
Elkészítési idő:9 tojást keményre főztem, megpucoltam, az őzgerincformát kibéleltem a sonkaszeletekkel. A tojásokat, a párizsit, az uborkákat és a lilahagymát apró kockákra vágtam. Összekevertem...
Elkészítési idő:A túrót alaposan összetöröm, hogy a végén jól kenhető, sima legyen. A vöröshagymát nagyon apróra kockázom. A túrót elkeverem a tejföllel, a hagymával; hozzáadok annyi pirospaprikát...
Elkészítési idő: