- 2 csirke comb
- 4 szál sárgarépa
- 1 hagyma
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- 1 marék zöld borsó
- 2 krumpli
- só
- bors
- zeller zöld
- petrezselyemzöld
A csirkecomokat hideg vízbe főni teszem, amikor felfőtt , beleteszem a hagymát.. Amikor a hús már puhulni kezd hozzáadom a megtisztított, felaprózott zöldséget, a krumplit a végén teszem bele, mert hamar szétfő. Miután a hús és a zöldségek is megpuhultak tűzről levéve borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítettem
Apro kockakra vagom a fokhagymat...lehet atpreselni is a fokhagymat Kb. 3 liter vizet odateszek foni,beleteszem a sot es a fokhagymat.es addig fozom amig a fokhagyma megpuhul Elk...
Elkészítési idő: 1 oraElőször is fogjátok a vöröshagymát és kevés olajon kezdjétek el párolni. A répát pucoljátok meg, vágjátok karikára és dobjátok a hagyma mellé. Ami mindenképp kell bele, az egy kis...
Elkészítési idő: 30 p1. A káposztát az apróra vágott répafélékkel megfuttatjuk a zsíron 2. Felengedjük 2l vízzel, és félpuhára főzzük Húsgombóc: 1. A húst összegyúrjuk a tojással, a fokhagymáv...
Elkészítési idő: 15-30 perc