20 dkg káposzta
1 kis db sárgarépa
3 gerezd fokhagyma
0.5 db újhagyma
2 ek szójaszósz (fekete)
1 kis db vöröshagyma (fél)
250 g spagetti tészta
só ízlés szerint
5 ek napraforgó olaj
A káposztát metéltre vágjuk a vöröshagymával.
A répát kis téglalapokra szeleteljük.
Az újhagymát közepesen vékony karikákra vágjuk.
Feltesszük sós vízben a tésztát.
Amíg fő, addig wokban olajat hevítünk, beledobjuk a feldolgozott zöldségeket, és hozzátörjük a fokhagymát.
A zöldségeket ropogósra pirítjuk, majd hozzáadjuk az átmosott tésztát, és szójaszósszal ízlés szerint meglocsoljuk.
Kedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűelkészítés Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát, majd rádobjuk a lereszelt fokhagymát. Erre jöhet a gombakonzerv, amit addig pirítunk, míg az esetleges leve el nem fő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet alaposan megmossuk, papírtörlővel szárazra törljük, vékony csíkokra vágjuk és némi zsiradékon aranysárgára pirítjuk. Ha megpirult felöntjük vízzel, tejszínnel, be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát lobogó sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és kevés olajjal összekeverjük. A grízt 3 ek olajon lepirítjuk, majd ráöntjük a forró vizet, elkeverjük, lefedjük és 15-20 perc...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű