1 csomag penne tészta (25 dkg)
1 kisebb vöröshagyma
20 dkg gomba (konzerv)
2,5 dl főzőtejszín
15 dkg reszelt parmezán
2 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom
só, bors
olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, kevés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a lecsöpögtetett gombát és pár percig pirítjuk. Majd felöntjük a főzőtejszínnel és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. Amikor felfőtt belekeverjük a sajtot. Addig kevergetjük, amíg a sajt felolvad, majd belekeverjük a leszűrt tésztát és kínálhatjuk is.
Felkockázzuk a hagymát és a fokhagymát majd mint a pörkölt alaphoz, 10 percig pörköljük, amint üveges lesz hozzáadjuk a marhahúst valamint az összes felsorolt fűszert, illetve a fe...
Elkészítési idő: 1 óraAz élesztőt, cukrot és a meleg tejet összekeverem kelesztem 5 percet, majd hozzáadom a lisztet, tojást, sót, étolajat, meleg vizet. Jól összegyúrom és kb 30 percet kelesztem. Kinyú...
Elkészítési idő:Összekeverjük szárazon a liszteket és a mk sót. 1 dl vízzel felöntjük és kézi habverővel összedolgozzuk. Serpenyőbe öntjük melyben kis kókuszzsírt felolvasztottunk. Mindkét oldal...
Elkészítési idő: 3 perc