5 ek cukor
5 db tojás
5 ek liszt
kevés sütőpor
A cukrot a tojással jó habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőport és a lisztet.
15-20 percig, 200 °C-on sütjük.
A mennyiség egyenes arányban változik.
Alaposan keverjük ki a tejet a pudingporral. Belekeverjük a hideg tejszínt. Egy 23 cm X 30 cm-es tepsit kibélelünk a keksszel. Fontos, hogy teljes egészében befedje a tepsit, te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felsorolt hozzávalókból tésztát készítünk. Egy nagyobb tepsit vajjal kikenünk, liszttel meghintünk, majd belefektetjük a kinyújtott tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben félke...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Közepestojásfehérjét keményre verjük. Apránként hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, sót, végül a kókuszreszeléket. Két teáskanál segítségével kis halmokat rakunk a masszából a sütőpap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűChef Cricket Az első chiffon tortát 1927-ben Harry Baker alkotta meg. 20 évig őrizte a receptjét. A schiffon krémek rendkívül könnyűek, habosak. Ez a recept egy fantasztikus sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű