Tészta:
50 dkg liszt
2 tojás
20 dkg zsír
2 ek cukor
1 dkg élesztő
1 késhegyni szódabikarbóna
Krém:
baracklekvár
20 dkg darált dió
20 dkg porcukor
kis citromhéj
A hozzávalókat összegyúrjuk és 3 felé osztjuk, kisodorjuk és megsütjük.
A lapokat vékonyan baracklekvárral megkenjük és cukros dióval, kis citromhéjjal meghintjük.
Tetejére csokis máz kerül.
(Zsíros tésztákat csak margarinozni kell, nem kell prézlizni!)
A megmosott gyümölcsöket megtöröljük, félbevágjuk, kimagozzuk. Közben felforrósítjuk a grillserpenyőt. A gyümölcsök vágott felét belenyomjuk a nádcukorba, ami szépen rátapad. A fo...
Elkészítési idő: 30 percA tészta hozzávalóit összekeverjük a reszelt répával. Zsírozott, lisztezett tepsiben (22x36 cm), 180 °C-on kb. 40-50 percig sütjük. Ha kihűlt, megkenjük a cukrokkal kikevert krémsa...
Elkészítési idő: 1,5 óraA hozzávalókat összegyúrjuk, kétharmad részét egy normál méretű tepsi nagyságúra nyújtjuk. Beletéve a tepsibe, kissé megszurkáljuk és félig megsütjük. Töltelék hozzávalói: 15 dk...
Elkészítési idő: