40dkg sárgaborsó
2dkg szárított vargánya
Fehérbors, szerecsendió, köménymag
Só,késhegynyi édesítő
Sárgaborsót megfőzzük, vargányát lemossuk, apróra vágjuk és a levesbe tesszük. Hozzáadjuk a fűszereket,sót,édesítőt.tovább főzzük míg a borsó szét nem omlik.
Akár krémleves is lehet belőle egy kis turmixolással.
Egy edénybe beleöntjük az olajat, a felkarikázott sárgarépát, egy kicsit megsózzuk és fedő alatt pároljuk az olajon, amíg az olaj szép sárga lesz. Időnként megkeverjük, hogy ne é...
Elkészítési idő: 1 órakrumplit kockakra vagom A sargarepat es a paprikat felszeletelem A hagymat aprora vagom Egy fazekban keves olajat ontok,es a hagymat uvegesre parolom Hozzateszem a sargarepat,...
Elkészítési idő: 40 percLeves A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és a felhevített olajon üvegesre pirítjuk. Ha a hagyma színesedni kezd, hozzáadjuk a felkockázott húst és néhány percig kevergetve sütjü...
Elkészítési idő: 2 óraLábasban felhevítjük az olajat, és üvegesre pároljuk rajta a meghámozott, finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Felönt...
Elkészítési idő: