1 tasak MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alap
10 dkg konzerv kukorica
2 gerezd fokhagyma
1 dl száraz vörösbor
8 dkg füstölt szalonna
1 l víz
10 dkg konzerv vörösbab
4 evőkanál olaj
40 dkg marhahús
A marhahúst hosszúkás csíkokra, a füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk.
A füstölt szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott marhahúst és együtt tovább pirítjuk.
A MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alapot 1 l hideg vízhez keverjük, majd ráöntjük a húsra és hozzáadjuk a lecsepegtetett vörös-babot, a kukoricát és a zúzott fokhagymát.
Kevés száraz vörösborral utóízesítjük és együtt készre főzzük.
1. A levest felforralom, beleteszem a kaffirleveleket, a felszeletelt galangagyökeret, a citromfüvet, és 10 percig halkan gyöngyözve főzöm. 2. A csirkét és a gombát felszeletelem...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMargarint megolvassza. beleteszi a megmosott zöldséget Átpirítja Só, bors (fehér), 2 kanál lisztel éppen átpirítja kevergetés mellett. Felönti hidegvízzel, kavargatás mellett...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: KönnyűA tyúkot megmossuk, és annyi hideg vízzel tesszük fel, amennyi jócskán ellepi, fedő nélkül felforraljuk. Közben megtisztítjuk a leveshez való zöldségeket (a zöldségeket nagyobb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű