- 15 dkg füstölt sajt
- 2 evőkanál liszt
- 1 kis doboz tejföl
- 1/2 húsleves kocka
- 2 gerezd fokhagyma
4 dl vizet a húsleves kockával felteszek főni. A sajtot lereszelem, 1 dl vízzel, liszttel, a zúzott hokhagymával és a tejöllel jól elkeverem. két jó csipet borsot teszek bele. A masszát a már meleg vízbe teszem, jól elkeverem, kétszer felforralom, ha kell még borsozom és kész.
1. Az apróra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk. 2. Hozzáadjuk az összevágott aprólékot és a kis kockákra vágott zöldséget. 3. Sózzuk, borsot szórunk bele és puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a répát, fehérrépát és a krumplit meghámozzuk, és tetszés szerint karikára, vagy kockára vágjuk. A zöldségeket egy fazékba te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rózsáira szedett karfiolt feltesszük az alaplében főni. Sózzuk, borsozzuk. Ezalatt a bacont felcsíkozzuk, majd saját zsírjában ropogósra sütjük, kiszedjük a szalonnát, majd a me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zúzát megmossuk, megtisztítjuk, kockára vágjuk. A zöldségeket is megtisztítjuk, a hagymát finomra, a zöldségeket karikára vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk rajta a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű