25 dkg túró
1 vaníliás cukor
18 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék + 3 dkg a forgatáshoz
Összekeverjük és beleforgatjuk a kókuszreszelékbe
A lisztet és a porcukrot egy tálba öntjük, összekeverjük és alaposan elmorzsoljuk benne a zsírt. Ettől lesz a tészta porhanyós. Ha nem morzsoljuk jól el a zsírt a liszttel, akkor g...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet langyosítsd meg, de arra vigyázz, hogy ne legyen meleg. Keverd bele a cukrot, majd morzsold bele az élesztőt. Várj 10-15 percig, amíg felfut, tehát jócskán megemelkedik. A...
Elkészítési idő: 11/2 óra Nehézség: KönnyűElőször a krémet készítjük el. A vajat habosra keverjük a cukorral és a vanília kivonattal. Kanalanként hozzákeverjük a tejszínt, majd a krémet a felhasználásáig hűtőbe tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz áttört túrót keverd el a tojások sárgájával, a vaníliás cukorral, a porcukor háromnegyedével, a tejföllel, a reszelt citromhéjjal és a megmosott mazsolával. Add hozzá a kifőzött...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű