1 kupicás pohár olaj, 6 ek cukor, 5 tojás, 3 csomag csokoládés pudingpor, 3 csomag vaniliás pudingpor, 1 csomag sütőpor, 6 ek. liszt, 2 csésze kimagozott meggy, 1 nagy hulala, 100 g reszelt csokoládé
Elkészítése:Az olajat, a cukrot, a tojások sárgáját, a 3 csomag csokoládés pudingport ,1 csomag vaniliás pudingport és a sütőport összekeverjük. A tojások fehérjét felverjük és a tésztához adjuk. Majd beleszitáljuk a lisztet. Ezt legalább 10 perceg dolgozzuk össze,egyenletes masszává. Majd sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen elosztlassuk.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb 20 percig sütjük . Amíg sül a megylevet felforraljuk a 2 csomag vaniliás pudinggal,(ízlés szerint mehet bele cukor is) és beleforgatjuk a meggy szemeket is!
Ezt a krémet a tésztára halmozzuk és hagyjuk kihűlni.
Amikor kihült a hulalát felverjük és elsimitjuk a sütemény tetején,úgy hogy mindenhol érje. Kisebb kiemelkedéseket is csinálunk melyekre meggy szemeket helyezünk.
1. A pudingporból, a tejből, a cukorból a szokásos módon pudingot főzünk jó sűrűre, és hagyjuk legalább langyosra kihűlni, majd kisebb adagokban hozzáadjuk a tejfölt, és habverővel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta elkészítése: A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd két részre osztjuk és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. A kókuszos krém elkészítése: A habtejszínt rob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a vajjal egy edényben langyosra melegítjük. Belemorzsoljuk az élesztőt, és feloldjuk benne. A lisztet egy edénybe tesszük, hozzáöntjük az élesztős tejet, hozzáadjuk a több...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűTizennégy deka vajból tizennégy deka liszttel, hét deka cukorral és hét deka őrölt dióval vagy mandulával tésztát gyúrunk. Fél centi vastagságúra nyújtjuk, és kis poharakkal kivágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű