20 dkg mascarpone
1 csomag instant vaníliapuding
3 evőkanál cukor
5 dl tej
3 dl habtejszín
2 tasak habfix
15 dkg málna (fagyasztott is jó)
A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és a krém háromnegyedéhez keverjük, majd egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. A maradék krémet amiben nincs málna, elkenjük a tetején és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
1. A piskótát kitekerve megkenjük szoba hőmérsékletű Nutella mogyorókrémmel, majd feltekerjük. 2. Hűtőbe tesszük, és amikor jó hideg, kívülről is bekenjük Nutellával. Így a mog...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a hozzávalókat, kis gombócokat formázok belőle. Én kicsit ellapítottam, hogy ne kevesebb olajban kelljen kisütni. Forró olajban kisütöm, hamar kész lesz, figyelni kel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csokoládét a vajjal egy kis edényben összeolvasztjuk, majd félretesszük kicsit hűlni. A tojásokat a cukorral nagyon habosra keverjük elektromos habverővel, belerakjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű♥ SÓS KARAMELL kb. 30 darabhoz 80 g fehércsokoládé 80 g kristálycukor 200 g állati tejszín (minimum 30 % zsírtartalommal) 40 g vaj 1 csipet só ízlés szerint Folyamatos keverg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz