Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
40 dkg zöldborsó
2 fej nagy vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj
pirospaprika
Piros Arany
só
bors
majoránna
Serpenyőben felforrósítom az olajat, és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítom. Hozzáadom a felszeletelt fokhagymát. Rászórok 1 kiskanál piros paprikát, és 1 evőkanálnyi Piros Aranyat, alaposan összekeverem őket a hagymával, majd felöntöm 1 dl vízzel. A megmosott, kis kockákra vágott sertéscombot a paprikás hagymához adom, fehéredésig pirítom, és felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi. Kb. 30 perc után a húshoz keverem a zöldborsót, sózom, borsozom, majoránnával fűszerezem, és fedő alatt - időnként megkeverve, és ha szükséges, a vizet pótolva - további 30 percig főzöm.
A zöldborsós sertésragut sült krumplival tálaltam, de illik hozzá a párolt rizs és a puha fehér kenyér is.
1. A húshoz hozzáadjuk a félig megpárolt rizst, a megpirított füstölt szalonna és hagyma felét és a zúzott fokhagymát. 2. Pirospaprikával, köménymaggal, borssal, sóval ízesítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, majd fokhagymával bedörzsöljük. 2. Ezután lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük őket. 3. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz--A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. -Hűtőbe tesszük egy órára. Közben feldaraboljuk a sajtot. Egy kisebb...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: KönnyűElkészítés: Az oldalast megmossuk és összevágjuk kisebb darabokra. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük fűszervarázzsal, zúzott fokhagymával. Egy tepsiben tesszük zsír, és egy kis víz h...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: Közepes