4 szelet karaj csont nélkül
1 szál paraszt kolbász
8 db mackósajt /vagy tömlős krémsajt/
8 szelet bacon
1 db piros kaliforniai paprika
1 db sárga kaliforniai paprika
grill fűszer
só
őrölt fehér bors
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk.
A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal. A tölteléket elosztjuk a karajszeleteken majd a hússzeleteket felgöngyöljük, 2-2 szelet baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és 30-35 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sörhöz keverem a reszelt vöröshagymát, a reszelt fokhagymát, a mustárt, a sót, a fűszerpaprikát, a kakukkfüvet, belehelyezem a tarjaszeleteket és hűtőbe teszem pácolódni. Legjobb...
Elkészítési idő: 1 óra + pácolás Nehézség: KözepesVágd kisebb darabokra a paprikát, hagymát, fokhagymát pirítsd meg forró olíva olajon. Ezután önts alá egy pohár vizet és a tejfölt. Adj hozzá vegetát, párold 10 percet, majd jól t...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KözepesA húst kiklopfolni, sózni, borsozni, hirtelen megsütni pici olajon, majd egy tepsibe tenni. Apróra vágott fokhagymával megszórni. Búb: szalonnás rántottát készítünk, amit összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű