menu

Családireceptkönyv.hu

Magyaróvári sertéskaraj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db MAGGI Pörköltszaftkocka
3 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
60 dkg sertéskaraj
15 dkg champignon gomba
15 dkg sonka
20 dkg füstölt sajt
1 dl 1 dl étolaj

Elkészítés:


A húst szeletekre vágjuk és mindkét oldalát megszórjuk MAGGI Ízvarázs ételízesítővel. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a sonkát vékony szeletekre vágjuk.
A húst forró olajban elősütjük, kiszedjük és tűzálló tálba tesszük. Az olajban a sonkát is megpirítjuk, majd félretesszük.
A visszamaradt olajban a gombát pirítjuk meg, rátesszük a MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockát, felengedjük vízzel és felforraljuk.
A húson elosztjuk a gombás szaftot, betakarjuk a sonkával, végül a sajttal. Forró sütőben rövid idő alatt megpirítjuk. Sült burgonyával tálaljuk.

Magyaróvári sertéskaraj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Domonkos
Muszaka
Muszaka

A padlizsánt és a paradicsomot fél centi vastag szeletekre vágjuk, majd a padlizsánt lesózzuk. 10 perc múlva lecsepegtetjük, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd megkenjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldfűszeres sertéstokány tortellinivel
Zöldfűszeres sertéstokány tortellinivel

Kifőzzük a tortellinit forrásban lévő, sós vízben, a csomagolásán megadott utasítás szerint, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Felforrósítjuk az olajat, és 1-2 perc alatt megpirít...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Üvegtálas réteges mexikói recept
Üvegtálas réteges mexikói recept

A rizst bő vízben egy kanál delikáttal megfőzöm. Közben egy másik lángon egy kanál vajon párolom a zöldségkeveréket. Egy harmadikon pedig két kanál olajon párolt hagymán elkészítem...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Tarja - Batyus sült tarja
Tarja - Batyus sült tarja

1. A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. 2. A hagymát vékonyan felkarikázzuk. 3. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (légkeveréssel). 4. Pár kanálnyi ol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk