1 db MAGGI Pörköltszaftkocka
3 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
60 dkg sertéskaraj
15 dkg champignon gomba
15 dkg sonka
20 dkg füstölt sajt
1 dl 1 dl étolaj
A húst szeletekre vágjuk és mindkét oldalát megszórjuk MAGGI Ízvarázs ételízesítővel. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a sonkát vékony szeletekre vágjuk.
A húst forró olajban elősütjük, kiszedjük és tűzálló tálba tesszük. Az olajban a sonkát is megpirítjuk, majd félretesszük.
A visszamaradt olajban a gombát pirítjuk meg, rátesszük a MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockát, felengedjük vízzel és felforraljuk.
A húson elosztjuk a gombás szaftot, betakarjuk a sonkával, végül a sajttal. Forró sütőben rövid idő alatt megpirítjuk. Sült burgonyával tálaljuk.
A padlizsánt és a paradicsomot fél centi vastag szeletekre vágjuk, majd a padlizsánt lesózzuk. 10 perc múlva lecsepegtetjük, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd megkenjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKifőzzük a tortellinit forrásban lévő, sós vízben, a csomagolásán megadott utasítás szerint, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Felforrósítjuk az olajat, és 1-2 perc alatt megpirít...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA rizst bő vízben egy kanál delikáttal megfőzöm. Közben egy másik lángon egy kanál vajon párolom a zöldségkeveréket. Egy harmadikon pedig két kanál olajon párolt hagymán elkészítem...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. 2. A hagymát vékonyan felkarikázzuk. 3. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (légkeveréssel). 4. Pár kanálnyi ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz