1 db MAGGI Pörköltszaftkocka
3 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
60 dkg sertéskaraj
15 dkg champignon gomba
15 dkg sonka
20 dkg füstölt sajt
1 dl 1 dl étolaj
A húst szeletekre vágjuk és mindkét oldalát megszórjuk MAGGI Ízvarázs ételízesítővel. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a sonkát vékony szeletekre vágjuk.
A húst forró olajban elősütjük, kiszedjük és tűzálló tálba tesszük. Az olajban a sonkát is megpirítjuk, majd félretesszük.
A visszamaradt olajban a gombát pirítjuk meg, rátesszük a MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockát, felengedjük vízzel és felforraljuk.
A húson elosztjuk a gombás szaftot, betakarjuk a sonkával, végül a sajttal. Forró sütőben rövid idő alatt megpirítjuk. Sült burgonyával tálaljuk.
A húst egy tálba rakjuk és a megtisztított, lereszelt burgonyát és zúzott fokhagymát is hozzáadjuk. A tojásokat is belekeverjük, a fűszerekkel és a zsemlemorzsával együtt, majd jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA legegyszerűbb, ha kuktában készítjük az ételt. Az apró kockára vágott húsos szalonnának kisütjük a zsírját, és ezen megdinszteljük a felaprított vöröshagymát és az áttört fokha...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borssal meghintjük. Serpenyőben vajat hevítünk, majd a húst szép pir...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Közepes1. 40-50 dkg felkockázott disznó combból csinálsz egy pörkölt alapot, de nem kell bele az elején a paradicsom, paprika. 2. A pörkölt befejeztével öntsünk rá egy kevés vizet, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz