Recept: 10dkg cukor, 16dkg zsir, 2tojas, 40dkg liszt, fel sutopor.
Krem: 30dkg cukor, 2tojas, 3ek tej, 2 ek liszt, 3 ek kakao. Felfozni, ha langyos, bele 1 rama.
Másik krém:
4 tojásfehérjét 15 dkg porcukorral habosra verni. Nem kell keményre, mert így könnyebb a 15 dkg darált diót és az 1 cs. vaniliás cukrot beleforgatni. Én ezt szoktam a kosárkába tenni. Persze előtte egy kiskanál lekvár. Hab aztán irány a sütő...
Osszegyúrni, dio nagysagu gombocokra osztani és a formaba rakni.
kb 40 drb lesz belole
A sütőt 180 fokra melegítjük. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében kikeverjük. A masszát a kivajazott, magas falú formába öntjük, a tepsit párszor a konyhapulthoz ütögetjük, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, a forró vizet kanalanként adjuk hozzá, majd a citromlét is keverjük bele. Hozzáadjuk a lisztet és a kókuszreszeléket, vaníliaaromá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat kikavarjuk a cukorral, majd fokozatosan hozzáadva az olvasztott margarinnal. A rizslisztet összekeverjük a csipet sóval és a sütőporral. Felverjük a tojásfehérjét,...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A lisztet elkeverjük (Igen, tényleg csak ilyen kevés liszt kell bele!) a búzadarával, majd ráöntjük a tejet. Azzal is alaposan elvegyítjük, és a keveréket egy órán át hagyjuk ál...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyű