1,5 kg sertéshús
Olaj
3 fej vöröshagyma
Só
Bors
Paprika
3 db Tv paprika
3 db paradicsom
Gulyáskrém
Piros arany
Majoranna
1,5 kg krumpli
Friss kenyér
1. A tepsit kikenjük zsírral vagy olajjal. 2. A tepsi aljára nyers szeletelt burgonyát rakunk, majd erre tesszük a kiklopfolt, sózott húst, aminek mindkét oldalát megkentük bors...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymagerezdeket megpucoljuk, hosszában kettévágjuk. Keskeny pengéjű késsel az oldalast kilyuggatjuk, majd megtűzdeljük egyenletesen fokhagymával. A mustárt, az olajat, a méze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A hagymákat megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. 2 A szalonnát bevagdossuk a bőrén, majd arról egy mozdulattal leválasztjuk. Így a legkönnyebb felvagdalni a szalonnát. 3 A se...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes